Neon színű gyurma 4 db-os

VAN
Raktárkészlet:
Neon szinű gyurma 4 db-os-ovodavilag.hu
Neon szinű gyurma 4 db-os-ovodavilag.hu
Neon szinű gyurma 4 db-os-ovodavilag.hu
Neon szinű gyurma 4 db-os-ovodavilag.hu
Kategória
Gyurmák
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Gyurmakirály
1 150 Ft

Neon színű gyurma 4 db-os alkoss cuki állatkákat ezzekkel a neon színű gyurmákkal

Részletek

Neon színű gyurma 4 db-os gyurma a minden és minden gyermek szeret gyurmázni, főleg ha igazi neon színekkel teheti azt. Alkosd meg gyurmából a kedvenc állataidat, vagy formáidat. A gyurma egy igazi készségfejlesztő játék, hisz fejleszti a kézügyességet a fantáziát.

 

A készlet tartalma: 

  • 1 tégey rózsaszín
  • 1 tégely kék
  • 1 tégely sárga
  • 1 tégely zöld

 

Ajánlott kor: 3 éves kortól

Mérete: 4x100 gramm 

 

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
fantázia, kreativitás, figyelem, kézügyességet,finom-motorikus készség,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Kid's Toys
Cikkszám
11082
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!