Mesterségem címere társasjáték D-Toys

VAN
Raktárkészlet:
Mesterségem címere társasjáték D-Toys - ovodavilag.hu
Kategória
Társasjáték
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
D-Toys
2 190 Ft

Mesterségem címere társasjáték D-Toys mutogasd el a mesterségeket! Szórakoztató fejlesztő játék már 6 éves kortól!

Részletek

Mesterségem címere társasjáték D-Toys a játék célja a gyakori szakmák megismerése! A játék menete, hogy különféle mesterségek néma játékkal, csak test és kézmozdulatokkal való elmutogatása. Ki lesz a győztes és ki tudja a legtöbb szakmát kitalálni, vagy elsőként végig tud menni a pályán?

A játék szórakoztató fejlesztő játék, mely serkenti a gyermekek egymás közti kommunikációját, közösségi élményt nyújtanak és erősítik a köztük lévő kapcsolatot! 

 

A játék fejleszti:

  • személyiség és szociális készségek
  • környezetünk felismerése
  • környezetünk megértése
  • találékonyság
  • megfigyelés

 

Ajánlott életkor: 6 éves kortól ( a játékot ajánljuk nagycsoportos óvodások figyelmébe is!)

A játékot: 2-4 személy játszhatja

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

2-4 játékos játszhatja
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
D-Toys
Cikkszám
114095
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!