Maxi Bloks Farm építőjáték

VAN
Raktárkészlet:
Maxi Bloks Farm építőjáték
Kategória
Építőjáték
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

2-3 Éveseknek
Gyártó
D-Toys
2 990 Ft

Maxi Bloks Farm építőjáték

Építs kedvedre ezekből a farmmal díszített építőkockákból, mely a gyermekek nagy kedvence!

Részletek

Maxi Bloks Farm építőjáték ha szeretsz építeni, közben ismerkedj meg a farm állítaival! Ebben lesz segítségedre ez az építőkocka mely 34 db-ból áll. Már másfél éves kortól eltudod kezdeni az építést, hisz ezek a kockák pont az apró kezekre lettek kialakítva! Könnyen fogható és ha még a szádab tennéd az sem gond, hisz a matricák nincsenek ráragasztva, így nem tudod róla levenni. Ha elérted a megfalalő életkort anyu gyorsan feltudja ragasztani és lám a kockákon metalálod a tanya állatait!

 

 

A doboz tartalma: 34 db építőkocka, kockákra ragasztható matrica

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
finom-motorikus mozgást, fantáziát, kreativitást, kézügyességet, figyelmet,
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Magyar Gyártó
Cikkszám
685
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!