Matatófal készségfejlesztő játék

VAN
Raktárkészlet:
Matatófal készségfejlesztő játék
Matatófal készségfejlesztő játék
Matatófal készségfejlesztő játék
Matatófal készségfejlesztő játék
Matatófal készségfejlesztő játék
Matatófal készségfejlesztő játék
Matatófal készségfejlesztő játék
Matatófal készségfejlesztő játék
16 350 Ft

Matatófal készségfejlesztő játék igazi kézügyességet és grafomotoros készséget fejlesztő játék a legkapróbbak örömére

Részletek

Matatófal készségfejlesztő játék minden gyerkőc szereti a matatófalt! Fából készült játék munkaasztal, melynek a tetején matatófal található, számos lehetőséget kínál a gyerekeknek. Megismerkedhetsz a színekkel számokkal az órával, csavarozhatsz kedvedre és jó játékokat játszhat a gyerkőc. 

Kedvükre barkácsolhatnak a különböző csavarok és szerszámok segítségével. A barkácsasztalon egy óra is található, melynek segítségével a gyerekek megtanulhatják az idő fogalmát, valamint egy kis telefonnal még szerepjátékot is játszhatnak. A készlet tartalmaz egy szerelőpadot, kalapácsot, csavarhúzót, villáskulcsot, csavarokat, alátéteket.

Az asztalka mérete 38,5 x 30 x 15 cm

Ajánlott: 3 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Fejlesztési terület
fantázia, kreativitás, figyelem, kézügyességet,finom-motorikus készség, mozgás fejlesztés
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

1-2 játékos
Gyártó
Bino
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Bino
Cikkszám
VG82145
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!