Mágneses kirakó játék kacsás

VAN
Raktárkészlet:
Mágneses kirakó játék kacsás
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Egyéb
2 250 Ft

Mágneses kirakó játék kacsás

Óvodás korú gyermekek egyik kedvenc játékuk a mágneses játékok, melyeket egy hosszabb utazáshoz magukkal vihetnek!

Részletek

Mágneses kirakó játék kacsás rakd ki a kedvenc állataidat a mágneses kiarkó játék segítségével! A dobozban 8 db kártya lesz a segítségedre, hogy milyen állatokat kell kirakni, így gyönyörű élénk színű képet tudsz alkotni a szülők segítsége nélkül! A kártya mellé 75 db mágneses színes forma található amiből különböző állatokat rakhatsz ki!

A mágneses kirakó játék fejleszti a gyermekek kézügyességét és finommotorikus mozgását, valamint a logikus gondolkodást! Megtanulhatják vele a színeket és a formákat is!

A mágneses játékok az óvodás korú gyerekek kedvenc játékaik!

 

Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Egyéb
Cikkszám
793500
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!