Mágneses képkirakó fajáték-Djeco

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Mágneses képkirakó fajáték-Djeco
Mágneses képkirakó fajáték-Djeco
Mágneses képkirakó fajáték-Djeco
Mágneses képkirakó fajáték-Djeco
Mágneses képkirakó fajáték-Djeco
Mágneses képkirakó fajáték-Djeco
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Djeco
12 180 Ft

Mágneses képkirakó fajáték-Djeco kedvedre variálhatod a geometriai formákat!

Részletek

Mágneses képkirakó fajáték-Djeco rakd a végtelenségig ezeket a geometriai formákat, úgy ahogy csak szeretnéd! 42 db geometriai formát tartalmaz, melyhez kis kártyák párosulnak, így a kártyáknak megfelelően kell a geometriai formákból alakzatokat kirakni. A fa tábla mágneses , így a geometriai formák remekül megállnak rajta. A dobozban 20 db kirakókártya lesz a segítségedre!

 

Kreativitásra ösztönöz, fejleszti a gondolkodást és a kézügyességet.

Anyaga: Fa

Doboz tartalma: 42 db mágneses elem

                        20 db kártya

Kítünő játék akár utazáshoz is, hisz minden elfér egy dobozban!

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
megfigyelő képességet, figyelmet, logikát, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodás, összefüggések felismerését,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

1-2 játékos
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Djeco
Cikkszám
DJ3130
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!