Mágneses golyóvezető játék - kincskeresős

VAN
Raktárkészlet:
Mágneses golyóvezető játék - kincskeresős
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
11 990 Ft

Mágneses golyóvezető játék - kincskeresős

Gyakorolja gyermeke a számolást és a számokat, mindamellett, hogy fejlődik a gyermeke készügyessége!

Részletek

Mágneses golyóvezető játék - kincskeresős a feladatlapok segítségévelé a gyerekek megtanulhatják a számokat és a számolást! A mágneses golyóvezető fejleszti a gyerekek kézügyességét, a finommotorikát valamint a szem-kéz koordinációt. megtanulhatják és gyakorolhatják vele a színeket és a formákat!

A játékban a feladatlapok alapján a mágneses ceruzával ekll elvezetni a geometriai formákat a kincses ládákba!

 

Mágneses golyóvezető játék - kincskeresős tartalma:

  • 1 db tábla mágneses ceruzával
  • 6 db kétoldalas feladatlap
  • geometriai formák

 

Ajánlott életkor: 3-8 éveseknek

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Cikkszám
5212
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!