Mágneses golyóvezető feladatlapokkal (tárgy kereső)

VAN
Raktárkészlet:
Mágneses golyóvezető feladatlapokkal (tárgy kereső)
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Game Factory
9 990 Ft

Mágneses golyóvezető feladatlapokkal (tárgy kereső) a golyóvezető játék fejleszti a kézügyességet, a tárgyak felismerését és számolást.

Részletek

Mágneses golyóvezető feladatlapokkal (tárgy kereső) a játék során kiválasztunk egy témát, majd a hozzá tartozó feladatlapot (hátoldalán a megoldás). A kicsiknek meg kell keresniük a feladatlapon látható tárgyakat és annyi golyót elhelyezni alá, amennyit lát a képen.

Mágneses golyóvezető feladatlapokkal (tárgy kereső) jellemzői:

  • 1 db tábla (35 db golyóval és 1 db mágneses ceruzával)
  • 3 db 2 oldalas témakártya
  • 6 db feladatlap (állatok, növények, ételek, járművek)
  • ajánlott életkor: 3-8 éveseknek
Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Game Factory
Cikkszám
5210
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!