Mágneses fa golyóvezető labirintus

VAN
Raktárkészlet:
Mágneses fa golyóvezető labirintus
Kategória
Logikai játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Egyéb
12 990 Ft

Mágneses fa golyóvezető labirintus

A fából készült labirintus gondolkodásra kézteti a gyermeket, hogy minél előbb megtalálja a megfelelő útirányt a labirintus beljesébe!

Részletek

Mágneses fa golyóvezető labirintus találja meg gyermeke a lehető legrövidebb időn belül a megfelelő útirányt, hogy minél gyorsabban a labirintus belsejébe érjen! A játék remekül fejleszti a síkbeli tájékozódást és az irányok gyakorlását, valamint nagybanhozzájárul az íráskészség fejlesztéséhez!

 

A játék menete: a gyerekek egyszerre indulnak a saját oldalukról, cél, hogyki ér be előbb a labirintus belsejébe! A golyókat a gyerekek a mágneses ceruza segítségével irányítják!

 

Mágneses fa golyóvezető labirintus tartalma:

  • 1 db tábla
  • 2 db mágnesceruza
  • 4 db láb

 

Ajánlott életkor: 3-8 éveseknek

 

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Egyéb
Cikkszám
5227
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!