Mágnese kirakó oroszlános

VAN
Raktárkészlet:
Mágnese kirakó oroszlános
Mágnese kirakó oroszlános
Mágnese kirakó oroszlános
Mágnese kirakó oroszlános
Mágnese kirakó oroszlános
Mágnese kirakó oroszlános
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3 éves kortól
Gyártó
Egyéb
2 390 Ft

Mágnese kirakó oroszlános

 

Óvodás korú gyermekek egyik kedvenc játékuk a mágneses játékok, melyeket egy hosszabb utazáshoz magukkal vihetnek!

Részletek

Mágnese kirakó oroszlános

 

Rakd ki a kedvenc állataidat a mágneses kiarkó játék segítségével! A dobozban 8 db kártya lesz a segítségedre, hogy milyen állatokat kell kirakni, így gyönyörű élénk színű képet tudsz alkotni a szülők segítsége nélkül! A kártya mellé 34 db mágneses színes forma található amiből különböző állatokat rakhatsz ki!

A mágneses kirakó játék fejleszti a gyermekek kézügyességét és finommotorikus mozgását, valamint a logikus gondolkodást! Megtanulhatják vele a színeket és a formákat is!

A mágneses játékok az óvodás korú gyerekek kedvenc játékaik!

Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget,finom-motorikus mozgást, színek
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Cikkszám
793524
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!