Mágia - Bűvésztrükk - Animalium

VAN
Raktárkészlet:
Mágia - Bűvésztrükk - Animalium -ovodavilag.hu
Mágia - Bűvésztrükk - Animalium -ovodavilag.hu
Mágia - Bűvésztrükk - Animalium -ovodavilag.hu
Mágia - Bűvésztrükk - Animalium -ovodavilag.hu
Mágia - Bűvésztrükk - Animalium -ovodavilag.hu
Mágia - Bűvésztrükk - Animalium -ovodavilag.hu
2 320 Ft

Mágia - Bűvésztrükk - Animalium Kígyó, béka, pókok és az elengedhetetlen fekete macska van segítségedre a varázslat során!

Részletek

Mágia - Bűvésztrükk - Animalium Nagyszerű bűvésztrükk a Djecotól kezdő varázslótanoncok számára!

Igazi varázslók tárházából nem hiányozhatnak a különféle misztikus élőlények sem. Kígyók, pókok, na meg a fekete macsek itt mind fellelhető. 

Varázslóként rendelkezned kell a gondolatolvasás képességével, melyet ebben a trükkben kamatoztatnod kell. Képes leszel rá?

Gyakorolj sokat, meglásd meglesz az eredménye.

A kártyák segítségével kell varázsolnod, be kell vonnod a közönséget a feladatba. Anélkül hogy látnád milyen kártyát húzott ki a közönséged egy tagja, ki kell azt találnod!

 

A dobozban 10 darab kártyát és egy szalagot találsz.

Meg tudod csinálni!

 

Ajánlott 8-12 éves kor között fiúk és lányok részére egyaránt

Adatok
Kategória
Bűvészdobozok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Fejlesztési terület
Beszéd, Kommunikáció, Megfigyelés, Gondolkodás
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Gyártó
Djeco
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Djeco
Cikkszám
DJ9921
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!