Logikai Fajáték

VAN
Raktárkészlet:
Logikai Fajáték
Logikai Fajáték
Logikai Fajáték
Logikai Fajáték
Logikai Fajáték
Logikai Fajáték
Logikai Fajáték
Logikai Fajáték
Kategória
Logikai játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Egyéb
3 990 Ft

Logikai Fajáték

Fejlessze gyermeke logikai gondolkodását egy összetett fajátékkal!

Részletek

Logikai Fajáték Nagyszerű logikai játék fából, mely fejleszti a gyermekek logikus gondolkodását, memóriájukat, szín és forma világukat. Lényege, hogy a gyümölcsöket, vagy a színeket kombináljuk a segédkártyákon bemutatott minták szerint. 

Anyaga: fa, papír, 5-6 éves gyermekek számára ajánljuk. 

A csomagolási mérete: 23 x 18,5 x 3 cm.

A fajáték egy táblát, színes forma elemeket és segédkártyákat tartalmaz.

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Gyártó
Egyéb
Cikkszám
KX7202
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!