Logico Primo Az utcán

VAN
Raktárkészlet:
Logico Primo Az utcán-ovodavilag.hu
Logico Primo Az utcán-ovodavilag.hu
Logico Primo Az utcán-ovodavilag.hu
Logico Primo Az utcán-ovodavilag.hu
Logico Primo Az utcán-ovodavilag.hu
Logico Primo Az utcán-ovodavilag.hu
Kategória
Logico Primo
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Logico Primo
1 790 Ft

Logico Primo Az utcán Ismerjük fel játszva a szabályos és biztonságos közlekedés magatartásait szóképek, logikai összefüggések segítségével!

Részletek

Logico Primo Az utcán innovatív tanulójáték, mely játékos gyakorlatokkal fejleszti a térbeli tájékozódást, a koncentrációt, nyelvi kifejezésmódot, mennyiségek és színek ismeretét, tárgyi információt. Az utcán a szabályos és biztonságos közlekedési szabályok játékos megismerését teszi lehetővé óvodások számára.

 

A csomag 16 darab kártyát tartalmaz, mely a Primo kerettel együtt használható. A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A kartonlapok újra és újra felhasználhatók. A korongok tologatásával kiválóan megalapozható az írás előkészítése, a gyermekek íráskészsége!

Ajánlott életkor: 5 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
kombinációt,logikát,összefüggések felismerése,figyelem,szín és forma felismerés,rugalmas gondolkodás,környezeti nevelés,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Tessloff Babilon
Cikkszám
14579
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!