Lena kaparós játék

VAN
Raktárkészlet:
Lena kaparós játék-ovodavilag.hu
Lena kaparós játék-ovodavilag.hu
Lena kaparós játék-ovodavilag.hu
Lena kaparós játék-ovodavilag.hu
Kategória
Kreatív játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Lena
2 450 Ft

Lena kaparós játék kézügyességfejlesztő játék a Lena-tól

Részletek

Lena kaparós játék kreálj és alkoss színes képeket ezzel a Lena kaparós játék segítségével.

A Kaparós játékkészletben lekaparható képeket találsz, amelyeket egy kaparóval tudsz megjeleníteni, valamint kiszínezhető képeket, amelyeket kedvedre díszíthetsz ki.

Játék közben fejlesztheted a finommotorikus készséged, valamint a kreativitásod is.

A képek foglalkozásokat mutatnak be, ezáltal megtanulhatod az egyes szakmák neveit is. Ismerkedjünk meg játékos formában a foglalkozásokkal is. A játék remek kézügyességfejlesztő játék.

A szett tartalma:

  • 15 db lekaparható kép
  • 5 db kiszínezhető kép
  • 1 db kaparó
  • A képek rózsaszín, kék, piros, sárga, fehér, zöld és fekete színben pompáznak

Ajánlott kor: 3 éves kortól

A mozaiktáblák mérete: 18 x 14,5 cm

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
fantázia, kreativitás, figyelem, kézügyességet,finom-motorikus készség,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Lena
Cikkszám
LENA-2636
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!