Laphinta junior

VAN
Raktárkészlet:
Laphinta junior
Laphinta junior
Laphinta junior
Laphinta junior
Laphinta junior
Laphinta junior
Kategória
Hinták
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Magyar Gyártó
3 450 Ft

Laphinta junior fejlesztő kültéri, nyári játékok lányoknak és fiúkna!

Részletek

Laphinta junior Kültéri és beltéri használatra is alkalmas színes, műanyag laphinta. A hintát sík helyen kell felfüggeszteni.

A tartó kampókat egymástól 34 cm-re kell csavarozni. A hintát olyan magasságra kell állítani, hogy a gyermek lába (a hintában ülve) a földről biztonságos távolságra legyen. 

 

Kiválóan fejleszti a reflex és mozgáskoordinációt. 

A csomagolás tartalma: - 1 db laphinta

                                   - 2 db felfüggesztő karika

                                   - 2X4 méter kötél

                                   - 1 db szerelési és használati útmutató

 

A terméket többfajta színben szállítjuk!

 

Maximális teherbírás: 40 kg 

 

Ajánlott kor: 3 éves kortól

 

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Magyar Gyártó
Cikkszám
7022771
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!