La Newborn Royal - Élethű játékbaba 38 cm (lány) - Berenguer

VAN
Raktárkészlet:
La Newborn Royal - Élethű játékbaba 38 cm (lány) - Berenguer
La Newborn Royal - Élethű játékbaba 38 cm (lány) - Berenguer
La Newborn Royal - Élethű játékbaba 38 cm (lány) - Berenguer
La Newborn Royal - Élethű játékbaba 38 cm (lány) - Berenguer
Kategória
Újszülött játékbaba
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Berenguer
25 000 Ft

La Newborn Royal - Élethű játékbaba 38 cm (lány) - Berenguer

Élethű újszülött játékbaba, melyet egy édes kis nyuszival egészítettek ki!

Részletek

La Newborn Royal - Élethű játékbaba 38 cm (lány) - Berenguer tüneményes pofijával szinte minden kislányt elvarázsol ez az élethű puha testű Berenguer újszülött játékbaba! A játékbabának a kiegészítője a kedvenc játéka ami nem más mint egy nyuszi! Minőségi, gondosan megtervezett kiegészítőkkel együtt lehet megrendelni. 

 

A játékbabák gondoskodásra és nevelésre tanító szerepjátékok, utánozós játékok. Részletesen kidolgozott vonásaik, vonzó külsejük, lágy illatuk kedves, szerethető játszótársakká teszik őket mind a kislányok, mind a kisfiúk számára.

 

A műanyag testű babák neme egyértelműen megállapítható. Segítségükkel már a kisgyermekkor elején elkezdhetjük kialakítani a más nemű emberek iránti tiszteletet, az együttélés alapvető szabályait, míg a textil testű babáknak nincs jelezve a neme.
A mai életükben a gyerekek sokszor találkoznak akár csoportközösségükben is más bőrszínű társaikkal. Éppen ezért tartottuk fontosnak az ilyen babák megjelentetését is.

 

La Newborn Royal - Élethű játékbaba 38 cm (lány) - Berenguer:

  • Élethű Berenguer játékbaba kemény testű
  • játék nyuszi
  • a baba mérete: 38 cm

 

Ajánlott életkor: 2 éves kortól

 

Vásároljon lány gyermekének minőségi spanyol élethű játékbabákat a teljesség igénye nélkül! Nézze meg kínálatunkat és válassza ki gyermeke legmegfelelőbb játék babáját, mellyel öröm lesz a játék! Játékbabáinkat itt ide kattintva találja meg

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Berenguer
Cikkszám
18067
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!