Konyhai eszközök gyurmakészlet

VAN
Raktárkészlet:
Konyhai eszközök gyurmakészlet-ovodavilag.hu
Konyhai eszközök gyurmakészlet-ovodavilag.hu
Konyhai eszközök gyurmakészlet-ovodavilag.hu
Konyhai eszközök gyurmakészlet-ovodavilag.hu
Konyhai eszközök gyurmakészlet-ovodavilag.hu
Konyhai eszközök gyurmakészlet-ovodavilag.hu
Kategória
Gyurmák
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Kid's Toys
3 450 Ft

Konyhai eszközök gyurmakészlet készítsd el akár a kedvenc ételeidet ezzel a szuper gyurmakészlet segítségével!

Részletek

Konyhai eszközök gyurmakészlet a gyurma a gyermekek egyik kedvenc játéka évtizedek óta, nem véletlenül, hiszen olyan formákat készíthetnek belőle, amilyeneket csak szeretnének, alkotásaiknak csak a képzeletük szabhat határt. A gyurmázás hatékonyan fejleszti a kézügyességet és a kreativitást is. A színes gyurmék segítségével megtanulhatjuk a színeket és a formákat is! Készítsd el a pizzát vagy épp a kedvenc ételeidet ezzel a gyurmakészlet segítségével, és süss úgy pont mint azt anyunál láttad!

 

Konyhai eszközök gyurmakészlet tartalma:

 • 8 db gyurmát
 • 1 db vágódeszkát
 • 2 db serpenyőt
 • 1 db sodrófát
 • 1 db formakinyomót
 • 1 db tányért
 • 1 db kanalat
 • 1 db villát
 • 2 db kést
 • 1 db tálalólapátot
 • 6 db sablont tartalmaz

 

A gyurmakészletben nyolc darab 50 grammos rózsaszín, kék, fehér, lila, piros, narancssárga, sárga és zöld színű gyurmát találsz.

 

Ajánlott életkor: 3 éves kortól ajánlott

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
fantázia, kreativitás, figyelem, kézügyességet,finom-motorikus készség,színek, számok,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

1-4 játékos
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Kid's Toys
Cikkszám
11586
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!