Kontroller Zenélő babjáték - Huanger

VAN
Raktárkészlet:
Kontroller Zenélő babjáték - Huanger
Kategória
Készségfejlesztő babajátékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

1-2 Éveseknek
Gyártó
Huanger
2 690 Ft

Kontroller Zenélő babjáték - Huanger

Szórakozttó babajáték, mely lefoglalja a gyermekeket, a rengeteg gomb pedig sok sok hanggal kápráztatja el őket és fényekkel!

Részletek

Kontroller Zenélő babjáték - Huanger rengeteg zene és fény amit ezen a Kotrolleren a gyermeke megtalál! A játék élénk színei a zenéje minden gyermek figyelmét felkelti és lefoglalja! 

A játék remekül fejleszti a gyermekek finommotorikus készségét!

 

Kontroller Zenélő babjáték - Huanger jellemzői:

  • anyaga: műanyag
  • fényt adó és hangot adó
  • ajánlott életkor: 18 hónapos kortól
  • a játék mérete: 15 x 12 x 5 cm
  • a játék 2 db 1,5V AA elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz
Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Huanger
Cikkszám
739386
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!