Kingdomino társasjáték

VAN
Raktárkészlet:
Kingdomino társasjáték-ovodavilag.hu
Kingdomino társasjáték-ovodavilag.hu
Kingdomino társasjáték-ovodavilag.hu
Kingdomino társasjáték-ovodavilag.hu
Kategória
Társasjáték
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
Blue Orange
7 250 Ft

Kingdomino társasjáték hódíts meg újabb területeket ebben a szuper Kingdomino stratégiai társasjátékban.

Részletek

Kingdomino társasjáték építsd meg a leggazdagabb királyságot amiről valaha is álmodtál. Tervezd meg a birodalmadat és helyezd le a megszerzett területeidet a domino szabályai szerint. Ám azonban jól vigyázz az értékes dominókra, hisz ezekre fenik a fogukat a vetélytársaid is. 

Légy bölcs és szerencsés, és olyan bölcs király, hogy a legértékesebb lapot foglalj el, minél értékesebb a lapod, a következő körben annál később választhatsz.

 

A Kingdomino társasjáték remek stratégiai játék, mely a 2017-es év játéka volt.

 

A Kingdomino játék tartalma: 

  • 4 kezdőlap
  • kastály
  • 48 dominó
  • 8 királyfigura

Játékosok száma: 2-4 játékos játszhatja

Ajánlott életkor: 8 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

2-4 játékos játszhatja
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Blu Orange
Cikkszám
75012
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!