Kézerősítő labda extra lágy

VAN
Raktárkészlet:
Kézerősítő labda extra lágy
1 490 Ft

Kézerősítő labda extra lágy 

Részletek

Kézerősítő labda extra lágy marok, ujj- és kézearősítésre alkalmas gél labda, mely összenyomása után újra fejveszi eredeti alakját! Javítja az ujjak finommozgásait, koordinációját, élénkíti a helyi vérkeringést, segít a kéz kisizmainak erősítésében és fejleszi a markoló erőt.

 

Használata egyedülálló lehetőségeket biztosít a kézsérültek rehabilitációjában, illetve egyéb manipulációt fejlesztő foglalkozásokban.

 

Ajánljuk óvodák és bölcsödék figyelmébe.

 

A labda átmérője: 5 cm

 

Az extra lágy labda színe rózsaszín

Adatok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3 éves kortól
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
Cikkszám
Q1
Kiegészítő termékek
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!