Kert tervező és építő játék feladatlapokkal

VAN
Raktárkészlet:
Kert tervező és építő játék feladatlapokkal
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Game Factory
13 990 Ft

Kert tervező és építő játék feladatlapokkal

Tervezz és építs pont úgy mint ahogy a feladatlapokon található! Szuper lészségfejlesztő játék lányoknak és fiúknak egyaránt!

Részletek

Kert tervező és építő játék feladatlapokkal fejlesztő játék és pakolós játék egyben! 

A kert tervező és építőjátékkal 8 különböző, szebbnél szebb kertet építhetünk. A mellékelt tábla segédletek alapján a megfelelő formákat és színeket kell a megfelelő helyre tenni így szépítve kertünket.

Mi lesz a fán, hogy fog kinézni a virág vagy merre repül a pillangó? Apró részleteknek tűnnek, de mind-mind hozzájárulnak a gyönyörű kertünk megépítéséhez!

A játék fejleszti a gyermekek finmmorotikus készségét, segít a szín és a forma felismerésben valamint fejleszti az esztétikai érzéket!

 

Kert tervező és építő játék feladatlapokkal tartalma:

  • 1 db fadoboz
  • 1 db alapkép
  • 8 db feladatlap
  • 31 db elem

 

Ajánlott életkor: 4-8 éves

 

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Game Factory
Cikkszám
5246
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!