Kártyajáték - Szörnytrió Djeco

VAN
Raktárkészlet:
Kártyajáték - Szörnytrió - Djeco -ovodavilag.hu
Kártyajáték - Szörnytrió - Djeco -ovodavilag.hu
Kártyajáték - Szörnytrió - Djeco -ovodavilag.hu
Kártyajáték - Szörnytrió - Djeco -ovodavilag.hu
3 890 Ft

Kártyajáték - Szörnytrió Djeco Irtsd a szörnyet, logikázz, rakt ki a kirakóst és nyerhetsz! 

Részletek

Kártyajáték - Szörnytrió Djeco Nagyszerű logikai tréningező kártyajáték a Djecotól!

Taktikázz, logikázz ügyesen, úgy lesz esély a győzelemre. A szettben gonosz kis szörnyecskékkel teli, háromszög alakú kártyalapokat találsz. A szörnyecskéket bárhová lepakolhatod, ha még nincs ugyanolyan színű, ha már van lerakva, akkor csak úgy teheted le, hogy érintkezzen egy oldaluk egymással.

Logikázz!

 

 

Ajánlott fiúknak és lányoknak egyaránt 6 éves kortól

Adatok
Kategória
Kártyajáték
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Fejlesztési terület
logika, figyelem, koncentráció,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

1-4 játékos
Gyártó
Djeco
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Djeco
Cikkszám
DJ5187
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!