Kártyajáték - Most mutasd meg! - Pouet! Pouet!

VAN
Raktárkészlet:
Kártyajáték - Most mutasd meg! - Pouet! Pouet! -ovodavilag.hu
Kártyajáték - Most mutasd meg! - Pouet! Pouet! -ovodavilag.hu
Kártyajáték - Most mutasd meg! - Pouet! Pouet! -ovodavilag.hu
Kártyajáték - Most mutasd meg! - Pouet! Pouet! -ovodavilag.hu
4 690 Ft

Kártyajáték - Most mutasd meg! - Pouet! Pouet! Mutogasd el, vagy utánozd a hangját! Metakommunikációs szórakoztató, fejlesztő játék a Djecotól!

Részletek

Kártyajáték - Most mutasd meg! - Pouet! Pouet! Nagyszerű, szórakoztató kártyajáték kicsik és nagyok számára egyaránt a Djeco kínálatából!

A játék 120 darab feladatkártyát tartalmaz. 40 darab mutogatásra, 40 darab hangutánzásra, 40 darab pedig mutogatásra és hangutánzásra szólít fel.

 Fantasztikus, nevettető kártyajáték az egész család, vagy baráti társaságok számára, mely során fejlődik a kifejezőkészség, a szókincs, és a kapcsolat teremtő képesség is jó irányba terelődik.

Légy egyre ügyesebb és bátrabb!

 

Ajánlott 5 éves kortól

Adatok
Kategória
Kártyajáték
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Fejlesztési terület
Beszéd, Kommunikáció, Megfigyelés, Gondolkodás
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

2-8 játékos játszhatja
Gyártó
Djeco
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Djeco
Cikkszám
DJ5152
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!