Kártyajáték - Különös denevér - Batamo

VAN
Raktárkészlet:
Kártyajáték - Különös denevér - Batamo -ovodavilag.hu
Kártyajáték - Különös denevér - Batamo -ovodavilag.hu
Kártyajáték - Különös denevér - Batamo -ovodavilag.hu
Kártyajáték - Különös denevér - Batamo -ovodavilag.hu
Kategória
Kártyajáték
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
Djeco
3 990 Ft

Kártyajáték - Különös denevér - Batamo Ismered már a betűket? Könnyen megnyerheted a játékot, légy te a leggyorsabb! Szórakoztató kártyajáték a Djecotól!

Részletek

Kártyajáték - Különös denevér - Batamo Szórakoztató szókincs fejlesztő játék kicsik és nagyok számára a Djeco kínálatában!

Könnyedén megnyerheted a játékot, ha a gyorsaságra is figyelsz. A felfordított kártyákon látható betűknek szerepelnie kell a kitalált szavakban, témaköröknek megfelelően! Nem is olyan könnyű a feladat, mint amilyennek látszik! Gondolkozz, figyelj, légy te a leggyorsabb!

Szórakoztató játék felnőttek számára is! Tréningezd agytekervényeidet, logikádat, fejleszd szókincsedet!

 

 

A játék 

54 db kártyát tartalmaz:

  • 38 db betűkártya
  • 16 db téma kártya (állatok, városok, keresztnevek, színek)

 

 

Ajánlott 8 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
Beszéd, Kommunikáció, Gondolkodás, Megfigyelés, Memória, Olvasás
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

2-4 játékos
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Djeco
Cikkszám
DJ5189
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!