Kártyajáték - Kincstár Djeco

VAN
Raktárkészlet:
Kártyajáték - Kincstár -Djeco -ovodavilag.hu
Kártyajáték - Kincstár -Djeco -ovodavilag.hu
Kártyajáték - Kincstár -Djeco -ovodavilag.hu
Kártyajáték - Kincstár -Djeco -ovodavilag.hu
Kártyajáték - Kincstár -Djeco -ovodavilag.hu
Kártyajáték - Kincstár -Djeco -ovodavilag.hu
Kártyajáték - Kincstár -Djeco -ovodavilag.hu
Kártyajáték - Kincstár -Djeco -ovodavilag.hu
Kategória
Kártyajáték
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
Djeco
3 890 Ft

Kártyajáték - Kincstár Djeco Minden adott, ami egy igazi kincsvadászathoz kell. Térkép, kalózok, ékszer. Már csak minden a logikádon és gyorsaságodon múlik a Djeco nagyszerű kártyajátékában!

Részletek

Kártyajáték - Kincstár Djeco Izgalmas és szórakoztató kártyaalapú társasjáték a Djeco kínálatából!

Szerezd meg a kincsessziget legnagyobb kincsét. Ehhez nem kell más, csak jó taktika és gyorsaság.

A csomagban 21 darab kincses kártya, 1 darab gyémántot, 2 darab pisztolyt, 3 darab  ékszert, 4 darab koronát, 5 darab kupát és 6 darab aranyat ábrázoló lapot találsz. A kártyákon lévő csillagok megmutatják az értéküket, minél ritkább a kincs, annál értékesebb. Minden játékosnak 7 db kalózkártyája van, 6 kincset, 1 kincses térképet ábrázoló és 1 db pontot levonó kártyája van.

 

Figyelj, taktikázz jól, szerezd meg a legnagyobb kincset!

 

Ajánlott 7 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
logika, figyelem, koncentráció, gyorsaság,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

2-4 játékos
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Djeco
Cikkszám
DJ5183
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!