Kártyajáték - Dinók csatája Djeco

VAN
Raktárkészlet:
Kártyajáték - Dinók csatája - Djeco -ovodavilag.hu
Kártyajáték - Dinók csatája - Djeco -ovodavilag.hu
Kártyajáték - Dinók csatája - Djeco -ovodavilag.hu
Kártyajáték - Dinók csatája - Djeco -ovodavilag.hu
Kategória
Kártyajáték
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Djeco
2 790 Ft

Kártyajáték - Dinók csatája Djeco Számcsata színes dínókkal a Djeco kínálatában!

Részletek

Kártyajáték - Dinók csatája Djeco Nagyszerű fejlesztőjáték a Djecotól!

A kártyalaok nagyszerű grafikával megalkotott színes dínókat ábrázolnak. Minden kártyához tartozik egy szám. A paklit megkeverjük, lerakjuk kiterítve magunk elé. Itt nagyon figyelni, memorizálni kell hol van a legnagyobb számértékű dínók, hiszen a nagyobb számértékű dínó az erősebb, akinél az van az viszi az összes lapot.

 

Kiváló memóriatréningező játék, melyben a színek, számok és formák használata céltudatosan történik. Ajánlott kisfiúk és kislányok számára egyaránt.

 

Ajánlott 5 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget,finom-motorikus mozgást,formák, számok megismerése
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

2-4 játékos
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Djeco
Cikkszám
DJ5136
Kiegészítő termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!