Kártyajáték - Állati kereső - Zanimatch

VAN
Raktárkészlet:
Kártyajáték - Állati kereső - Zanimatch -ovodavilag.hu
Kártyajáték - Állati kereső - Zanimatch -ovodavilag.hu
Kártyajáték - Állati kereső - Zanimatch -ovodavilag.hu
Kártyajáték - Állati kereső - Zanimatch -ovodavilag.hu
Kategória
Kártyajáték
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Djeco
4 690 Ft

Kártyajáték - Állati kereső - Zanimatch Felismerted? Mondd ki gyorsan! Állati jó memóriajáték a Djecotól!

Részletek

Kártyajáték - Állati kereső - Zanimatch Felismered a világ állatait? A játékot kétféle szabály szerint játszhatod, mindkettőnek alapja a megfigyelés és a gyorsaság.

A nehezebb játékban egy-egy lerakásnál a játékosoknak az állat pontos nevét hangosan ki is kell mondaniuk! Koncentrálj, figyelj, van-e olyan állatos lapod, amit tartalmaz a hívókártya?

Beszéd fejlesztésnél a szókincs bővítésére laponként kiválogatva fel lehet használni, logopédiai foglakozásokon a fonéma hallás és diszkrimináció fejlesztéséhez is nagyszerűen összeállítható játék.

 

A játék tartalmaz:

  • 12 db nagy hívókártyát
  • 60 db állatkártyát
  • 1 db indexképet, ami a játékban előforduló állatokat ismerteti

 

Ajánlott 5 éves kortól fiúk és lányok részére egyaránt

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
memóriát, kombinációt,logikát,összefüggések felismerése,figyelem,szín és forma felismerés,rugalmas gondolkodás,környezeti nevelés,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

2-4 játékos
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Djeco
Cikkszám
DJ5153
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!