Kalapálós játék - Kip-kop robot Djeco

VAN
Raktárkészlet:
Kalapálós játék - Kip-kop robot Djeco
Kalapálós játék - Kip-kop robot Djeco
Kalapálós játék - Kip-kop robot Djeco
Kalapálós játék - Kip-kop robot Djeco
Kalapálós játék - Kip-kop robot Djeco
Kalapálós játék - Kip-kop robot Djeco
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Djeco
10 390 Ft

Kalapálós játék - Kip-kop robot Djeco

Üsd és kalapálj kedvedre, így lesz kész a kép, amin a kedvenc robotod található! Kalapálós, robotépítő játék, csoport foglalkozásokhoz is!

Részletek

Kalapálós játék - Kip-kop robot Djeco egyszerre többen építhetnek egy-egy saját robotot.

A Kip-kop  robotok, egy klasszikus óvodai foglalkoztató játék, amelyet a Djeco a kisgyermekek kézügyességének fejlesztése érdekében újragondolt. A gyermekek úgy építik meg saját robotjaikat, hogy a darabokat a parafa tartóra helyezik, és a kis szögekkel és a kalapáccsal rögzítik őket. Kövessék az utasításokat, vagy használják a fantáziájukat, hogy megalkossák saját robotjaikat, ezerféle robotjukat! Mindez egy remek fadobozban van! Fejleszti a szem-kéz koordinációt, céltudatosságot, figyelmet és a utat enged a gyermeki kreatívitásnak.

Kalapálós játék - Kip-kop robot Djeco tartalma:

  • 28 db illusztrált építőelem fából, lyukakkal, szögekkel
  • 1 db parafa tábla
  • 1 db fakalapács
  • 5 db mintakártyával
  • 1 db tárolódoboz fából

 

A doboz méretei: 30 x 22,5 x 3,5 cm

Ajánlott életkor: 4-7 éveseknek

Anyaga: Fa

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Djeco
Cikkszám
6646
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!