Jumbo 5 játék egyben

VAN
Raktárkészlet:
Jumbo 5 játék egyben
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

2-3 Éveseknek
Gyártó
Viga Toys
34 900 Ft

Összetett készségfejlesztő játék, matatófal (falra szerelhető repülő)

Komplex készségfejlesztő játék egyedüli játékhoz, vagy csoportos foglalkozásokhoz!

Részletek

Összetett készségfejlesztő játék, matatófal (falra szerelhető repülő)

Igazán összetett játék, mellyel a gyerkőcök megismerkedhetnek a színekkel, formákkal, segít az óra és a számok elsajátításában.

Egyéni és csoportos foglalkozásokhoz is ajánlott 2-6 éves kor között, mellyel fiúk es lányok egyaránt szívesen játszanak, s kozben fejlesztik motorikus készségeiket, szem-kéz koordinációjukat.

 

Anyaga: Fa, fém

Mérete: 40*34,5*79 cm

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Viga Toys
Cikkszám
6814
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!