Játszva megismerjük a vadállatokat-Keller&Mayer

VAN
Raktárkészlet:
Játszva megismerjük a vadállatokat-Keller&Mayer
Játszva megismerjük a vadállatokat-Keller&Mayer
Játszva megismerjük a vadállatokat-Keller&Mayer
Játszva megismerjük a vadállatokat-Keller&Mayer
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Keller & Mayer
2 990 Ft

Játszva megismerjük a vadállatokat-Keller&Mayer játékos formában ismerjük meg!

Részletek

Játszva megismerjük a vadállatokat-Keller&Mayer keressük meg az összetartozó elemeket, így játékos formában megismerhetjük a vadon élő állatokat! A környezetábrázolás részletgazdag ésélathű, ezáltal pointos ismereteket közvetít. Meséljétel el mit láttok a képeken, mit csinálnak az állatok a képeken. Remek fejlesztőjáték akár szókincsfejlesztéshez is.

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget,finom-motorikus mozgást,színek megismerése,formák,
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Keller & Mayer
Cikkszám
712147
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!