Játékkonyha kék

VAN
Raktárkészlet:
jatekkonyha keke-ovodavilag.hu
jatekkonyha keke-ovodavilag.hu
jatekkonyha keke-ovodavilag.hu
jatekkonyha keke-ovodavilag.hu
jatekkonyha keke-ovodavilag.hu
jatekkonyha keke-ovodavilag.hu
Kategória
Játékkonyhák
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Egyéb
8 990 Ft

Játékkonyha kék hisz a fiúk is szeretik a szerepjátékokat

Részletek

Játékkonyha kék igazi fiús színben is meglehet találni a játékkonyhát, mert a szerepjátékokat nem csak a lányok szeretik, de a fiúk is. Nézzétek el, hogy sürög forog anyu a konyhában és játszátok el ezzel a játék konyhával. 

Hívd meg kis barátaidat és főzetek együtt is akár. Készítsd el a kedvenc ételeidet ezzel a szuper kiskonyhában!

 

A játékkonyha hangot és fényt is ad.

A játékkonyha 3 db AA elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz.

Játékkonyha tartozékok: 

  • kanál
  • kés
  • villa
  • ketchupos doboz
  • serpenyő fedéllel
  • edény fedéllel
  • merőkanál
  • szedőlapát
  • sótartó

 

A játékkonyha mérete: 60x 40 cm

Ajánlott kor: 3 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

fiúknak
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

1 fő
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Egyéb
Cikkszám
754143
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!