Játékbaba hajas baba Ruby Santoro Gorjuss

VAN
Raktárkészlet:
Játékbaba hajas baba Ruby Santoro Gorjuss-ovodavilag.hu
Kategória
Hajas baba
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Santoro Gorjuss
29 980 Ft

Játékbaba hajas baba Ruby Santoro Gorjuss Gorjuss játékbaba a lányok és felnőttek kedvenc játékbabája!

Részletek

Játékbaba hajas baba Ruby Santoro Gorjuss válassza gyermekének is a legjobb hajasbabát! Santoro Gorjuss Ruby hajasbaba ami a szerepjátékok elengedhetetlen kelléke! 

Waldorf pedagógia módszer szerint azok a játékbabák, melyeknek nincs az arcukon kifejezés, jól hatnak a gyermekekre pszichológiailag, mert a gyermek valós érzelemeit tudja mögéképzelni! 

A Gorjuss játékbabák a felnőttek és gyermekek egyik kedvenc játékbabáik! 

Kézzel készített magas minőségű spanyol termék!

 

Játékbaba hajas baba Ruby Santoro Gorjuss jellemzői: 

  • játékbaba mérete: 32 cm
  • finom vanilía illatú
  • fésülhető
  • pedagógiai játékbaba

 

Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Santoro Gorjuss
Cikkszám
04901
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!