Játékbaba hajas baba Anmiya

-26%
VAN
Raktárkészlet:
Játékbaba hajas baba Anmiya-ovodavilag.hu
Játékbaba hajas baba Anmiya-ovodavilag.hu
Játékbaba hajas baba Anmiya-ovodavilag.hu
Játékbaba hajas baba Anmiya-ovodavilag.hu
7 990 Ft
5 950 Ft

Játékbaba hajas baba Anmiya legyen a kedvenc hajasbabád!

Részletek

Játékbaba hajas baba Anmiya a lányok kedvenc játékaik a játékbabák! Szerepjátékok elengedhetetlen kellékei! A hajasbabákat minden lányka szívesen fésülgeti! Gondoskodj erről a gyönyörű játékbabáról, akit bármerre magaddal tudsz vinni! Ha akarod öltöztesd át az évszaknak megfelelően! A hátékbaba teste kemény, így akár fürdetésre is alkalmas! 

Gondos a kedvenc hajasbabádról, pont úgy mint ahogy azt anyunál láttad! A játékbaba haja kiengedhető, így fésülhető!

Játékbaba hajas baba Anmiya jellemzői:

  • mérete: 36 cm
  • a játékbaba teste kemény
  • a játékbaba a szemét nem hunyja le

 

Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Adatok
Kategória
Hajas baba
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Gyártó
Egyéb
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Egyéb
Cikkszám
781872
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!