Játék hajasbaba téli ruhában, 39cm Loko

VAN
Raktárkészlet:
Játék hajasbaba téli ruhában, 39cm Loko - ovodavilag.hu
Játék hajasbaba téli ruhában, 39cm Loko - ovodavilag.hu
Játék hajasbaba téli ruhában, 39cm Loko - ovodavilag.hu
Játék hajasbaba téli ruhában, 39cm Loko - ovodavilag.hu
Kategória
Hajas baba
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

1-2 Éveseknek
Gyártó
Loko
9 850 Ft

Játék hajasbaba téli ruhában, 39cm Loko gyönyörű hajas játékbaba, mely már téli ruhácskát visel!

Részletek

Játék hajasbaba téli ruhában, 39cm Loko a hajasbabák a lányok kedvenc és elengedhetetlen szerepjátéka! Legyél az anyukája ennek a gyönyörű Loko hajasbabának, aki már a télre készülve, téli ruhát visel! Fésüld meg a kislány hosszú szőke haját, és készíts elbűvölő frizurákat számára, hogy a Te kislányod legyen a legcsinosabb gyermek az óvodában!

A csöppség puha teste könnyen ölelgethető, így akár alvás közben is magad mellé veheted. A játékbabák a lányok elengedhetetlen szerepjátéka, hisz gondoskodásra tanító játékok! 

Játék hajasbaba téli ruhában, 39cm Loko jellemzői:

  • a játék hajasbaba mérete: 39 cm
  • puha testű játékbaba
  • fésülhető játékbaba
  • a játékbaba a szemét nem hunyja le

 

Ajánlott életkor: 1 éves kortól

 

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Loko
Cikkszám
LOKO-98258
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!