Játék gitár Babáknak Dynamic

VAN
Raktárkészlet:
Játék gitár Babáknak Dynamic
Játék gitár Babáknak Dynamic
Játék gitár Babáknak Dynamic
Játék gitár Babáknak Dynamic
Játék gitár Babáknak Dynamic
Játék gitár Babáknak Dynamic
Kategória
Hangszer
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

1-2 Éveseknek
Gyártó
Egyéb
5 990 Ft

Játék gitár Babáknak Dynamic

A zene a babák kedvenc szórakoztatása, így nem is csoda, hogy a játék gitár a kedvenc hangszer!

Részletek

Játék gitár Babáknak Dynamic fedezd fel a hangokat, ezzel a a játék gitár segítségével! A játék gitár kimondottan a bébiknek ad nagy szórakozást, hisz mindamellett, hogy zenél, világít is! Legyen a kedvenc időtöltés a zenélés! A játék gitár felkelti a baba figyelmét, és fejleszti a babák finommotorikus készségét!

 

Játék gitár Babáknak Dynamic jellemzői:

  • ajánlott életkor: 18 hónapos kortól
  • világít, zenél
  • a játék 3 db 1,5 V AAA elemmel működik, melyet a  somagolás nem tartalmaz
Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Egyéb
Cikkszám
795290
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!