Játék fúrógép védőfelszereléssel gyerekeknek

VAN
Raktárkészlet:
Játék fúrógép védőfelszereléssel gyerekeknek
Kategória
Barkácsolás
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Egyéb
3 490 Ft

Játék fúrógép védőfelszereléssel gyerekeknek

Legyél egy igazi kis berkácsmester és ebben a barkácskészletben mindent megtalálsz amivel egy igazi mesternek rendelkeznie kell!

Részletek

Játék fúrógép védőfelszereléssel gyerekeknek a játék fúrógép egy igazán elengedhetetlen kellék kis ezermestereknek! Pont úgy néz ki mint apunak a furógépe, így apuval együtt tudsz te is szerelni! 

A gyermekek nem csak az óvodában, de otthon is igen szeretik a szerelős és utánozós játékokat és egy játék barkácskészletnek szinte minden fiú gyermeknek lennie kell otthon!

A játék fejleszti a gyermekek finommotorikus mozgását és a szem- kéz koordinációt!

 

Játék fúrógép védőfelszereléssel gyerekeknek tartalma:

  • játék fúró(elemes)
  • játék sisak
  • játék wédőszemüveg
  • a játék furó 2db 1,5 V AA elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz

 

Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Egyéb
Cikkszám
796952
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!