Járás segítő baba játék fiús

ÚJ
VAN
Raktárkészlet:
Járás segítő baba játék fiús
Kategória
Tologatós játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

0-2 éveseknek
Gyártó
Egyéb
11 550 Ft

Járás segítő baba játék fiús

Sajátítsd el könnyedén a járás alapjait!

Részletek

Járás segítő baba játék fiús mókás járássegítő játék, mely ajánlott már fél éves kortól egészen másfél éves korig. Kiválóan fejleszti a gyerkőcök egyensúlyérzékét, stabilitását, mindezt számtalan figyelemfelkeltő és fenntartó tartozékkal teszi szórakoztató formában.

 

Járás segítő baba játék fiús jellemzői:

  • tekergető játékok találhatók rajta
  • forgatható játékok
  • rágókák
  • mágneses rajzoló
  • lapzgatható műanyag könyv
  • ajánlott életkor: 6 hónapos kortól
  • a játék 2 db 1,5 V AA elemmel működik, melyet a csomagolás nem tartalmaz
Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

fiúknak
Fejlesztési terület
egyensúly, mozgás,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Cikkszám
796334
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!