Higiéniai szokások - Rövid sorrendiség, MINILAND

VAN
Raktárkészlet:
Higiéniai szokások - Rövid sorrendiség, MINILAND-ovodavilag.hu
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Miniland
17 200 Ft

Higiéniai szokások - Rövid sorrendiség, MINILAND

Részletek

Higiéniai szokások - Rövid sorrendiség, MINILAND A készlet 36 darab tartós, mosható, higiénikus műanyag kártyát, 36 darab kemény műanyag keretet és 36 darab speciálisan kiképzett talpat tartalmaz, melyre kétféleképpen lehet ráhelyezni a keretet, fektetve vagy merőlegesen.

Található még benne ragasztószalag a falrarögzítéshez, illetve egy pedagógiai útmutató, melyben sokfajta felhasználási lehetőséget találunk.

Számtalan fejlesztési terület fejleszthető a pedagógiai célok kitűzésével,  időrendi sorozatokkal a gyermek ismerkedik a környező világgal, és fejlődik logikai gondolkodása. A gyakorlással gondolkodási mintákat sajátít el, melyek segítik a tervezésben, és fejlesztik önállóságát, megismerkedik az alapvető higiéniai szabályokkal, azok sorrendjével.

Ajánlott 3-7 éves kor közötti óvodás csoportoknak!

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
memóriát, kombinációt,logikát,összefüggések felismerése,figyelem,szín és forma felismerés,rugalmas gondolkodás,környezeti nevelés,
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

1-20 játékos
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Miniland
Cikkszám
12273
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!