Hajasbaba Balerina Lidia 60cm Paola Reina

VAN
Raktárkészlet:
Hajasbaba Balerina Lidia 60cm Paola Reina - ovodavilag.hu
Kategória
Hajas baba
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Paola Reina
48 990 Ft

Hajasbaba Balerina Lidia 60cm Paola Reina gyönyörű balerina játékbaba!

Részletek

Hajasbaba Balerina Lidia 60cm Paola Reina a lányok kedvencei a balerina játékbabák, melyek gyönyörű tütü ruhákban pompáznak! Lidia játék hajasbaba gyermeke kedvenc játékbabája lesz! A játékbaba a méretétől fogva sem mindennapi, hisz 60 cm nagyságú, és angyali tekintete van! A ruhája pedig igazán lányos színekben tündöklik, hisz élénk lila. Ez a játékbaba biztos, hogy gyermeke kedvenc játékbabájává válik! Paola Reina hajasbaba csillogó felsőben, rózsaszín tütüben, harisnyában, és a ruhájához illő cipőben várja, hogy táncra perdüljetek. Hosszú, barna haját - ami mosható-, virágdíszes hajpánt fogja össze.

Hajasbaba Balerina Lidia 60cm Paola Reina jellemzői:

  • mérete: 60 cm (ami igen ritka)
  • lila csillogós ruha
  • vanília illatú
  • feje és végtagjai mozgathatók

Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Paola Reina
Cikkszám
06500
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!