Gyurmaformázó készlet 21 db-os Djeco

VAN
Raktárkészlet:
Gyurmaformázó készlet 21 db-os Djeco
Gyurmaformázó készlet 21 db-os Djeco
Gyurmaformázó készlet 21 db-os Djeco
Gyurmaformázó készlet 21 db-os Djeco
Gyurmaformázó készlet 21 db-os Djeco
Gyurmaformázó készlet 21 db-os Djeco
Kategória
Gyurmák
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Djeco
9 790 Ft

Gyurmaformázó készlet 21 db-os Djeco a gyurmázás még nagyobb éléményt biztosítson, a Djeco készlete elengedhetetlen!

Részletek

Gyurmaformázó készlet 21 db-os Djeco az első gyurmázási élmény elengedhetetlen a gyermeknek! A Djeco formáival még nagyobb élményt biztosít gyermeke számára! 

Remek első készlet a gyerekek számára, akik felfedezik a körülöttük lévő világot. Ez a készlet 4 féle, élénk színű, ultra-puha modellező gyurmát tartalmaz, amely tökéletesen alkalmas a gyermekek első gyurmázási kísérleteire.

A gyurmaagyag festéke nem fog, a gyurma nem mázolódik szét. 

 

Gyurmaformázó készlet 21 db-os Djeco tartalma:

  • 4 tégely színes gyurma
  • 21 db gyurmaformázó
  • 1 db színes útmutató füzet
Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Djeco
Cikkszám
DJ9755
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!