Gyurma - Csillogó pillegyurma - Djeco

VAN
Raktárkészlet:
Gyurma - Csillogó pillegyurma  - Djeco
Gyurma - Csillogó pillegyurma  - Djeco
Gyurma - Csillogó pillegyurma  - Djeco
Gyurma - Csillogó pillegyurma  - Djeco
Kategória
Gyurmák
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Djeco
3 490 Ft

Gyurma - Csillogó pillegyurma - Djeco

Alkosd meg a kedvenc állataidat vagy tárgyaidat ebből a csillogó gyurmából!

Részletek

Gyurma - Csillogó pillegyurma - Djeco fiúknak és lányoknak egyaránt nagy kedvencük a csillogó gyurmák! oly különleges dolgokat tudnak belőle a gyermekek kreálni! 

A gyurmázás nem csak az óvodában, de otthon is jó szórakozás és kreatívkodás! A játék fejleszti a gyermekek finommotorikus készségét!

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Djeco
Cikkszám
DJ9029
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!