Golyópálya 30db-os Edushape

VAN
Raktárkészlet:
Golyópálya 30db-os Edushape
Golyópálya 30db-os Edushape
Golyópálya 30db-os Edushape
Golyópálya 30db-os Edushape
Golyópálya 30db-os Edushape
Golyópálya 30db-os Edushape
Kategória
Golyópálya
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

1-2 Éveseknek
Gyártó
Edushape
10 990 Ft

Golyópálya 30db-os Edushape

Rakd össze a kedvenc golyópályádat és játssz egy hatalmasat egy szuper készségfejlesztő játékkal! 

Részletek

Golyópálya 30db-os Edushape óriás golyópálya kicsiknek, ahol könnyű megfigyelni a golyók mozgását. 

Az Edushape golyópályáján a golyók csak lassan gurulnak le, így a kisgyerek könnyen és alaposan meg tudja figyelni a mozgásukat, így a játék remekül fejleszti a gyermek megfigyelőképességét és az ok-okozati összefüggések megismerését!

 

 A golyók mindegyike 35 mm átmérőjű. A tornyot a kisgyerek is fel tudja építeni, de egyes részek összerakásánál szülői segítség is szükséges.

 

Golyópálya 30db-os Edushape jellemzői:

  • anyaga: kíváló minőségű műanyag
  • ajánlott életkor: 1-3 éveseknek

 

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Edushape
Cikkszám
076534
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!