Formabedobós Autó Hola

VAN
Raktárkészlet:
Formabedobós Autó Hola
Formabedobós Autó Hola
Formabedobós Autó Hola
Formabedobós Autó Hola
Formabedobós Autó Hola
Formabedobós Autó Hola
Formabedobós Autó Hola
Formabedobós Autó Hola
Kategória
Készségfejlesztő babajátékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

1-2 Éveseknek
Gyártó
Hola
4 350 Ft

Formabedobós Autó Hola

Vidám kisautó, mely a fiú babák nagy kedvence és készségfejlesztő játéka!

Részletek

Formabedobós Autó Hola a kicsi kezek kedvenc járműve lehet ez a sárga színű vidám bolygó kerekes kisautó. A játékautó bekapcsolt állapotban az alul elhelyezett bolygókerekek segítségével útnak indul és ha valaminek nekiütközik akkor irányt vált. A jármű mozgásával a gyermeket mászásra ösztönzi, hogy elkapja a szökésben lévő kicsikocsit. A játék remekül fejleszti a gyermekek finommotorikus készségét, és a logikus gondolkodást!

 

Formabedobós Autó Hola jellemzői:

  • formabeledobálós játék
  • 6 db különböző gyümölcsös zörgő formát tartalmaz
  • 3 db 1,5 AA ceruzaelemmel működik, melyet a játék nem tartalmaz
  • 1,5 éves kortól ajánlott
Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Hola
Cikkszám
797409
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!