Forma-fűző 25mm, 100 db-os, műanyag, MINILAND

VAN
Raktárkészlet:
Forma-fűző 25mm, 100 db-os, műanyag, MINILAND -ovodavilag.hu
Forma-fűző 25mm, 100 db-os, műanyag, MINILAND -ovodavilag.hu
Forma-fűző 25mm, 100 db-os, műanyag, MINILAND -ovodavilag.hu
Forma-fűző 25mm, 100 db-os, műanyag, MINILAND -ovodavilag.hu
Kategória
Gyöngyfűzők
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Miniland
10 750 Ft

Forma-fűző 25mm, 100 db-os, műanyag, MINILAND Nézzük a formát, lássuk a színt, fűzzük sorba!

Részletek

Forma-fűző 25mm, 100 db-os, műanyag, MINILAND A csomag 100 darab színes fűzhető műanyag formát tartalmaz, kiválóanfejleszti a kézügyességet, a szín és térlátást, a finommotorikus mozgásokat.

 

ajánlott életkor: 3 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Miniland
Cikkszám
12701
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!