Fodrászat gyurmakészlet 18 darabos

VAN
Raktárkészlet:
Fodrászat gyurmakészlet 18 darabos
Fodrászat gyurmakészlet 18 darabos
Fodrászat gyurmakészlet 18 darabos
Fodrászat gyurmakészlet 18 darabos
Kategória
Gyurmák
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Kid's Toys
2 990 Ft

Fodrászat gyurmakészlet 18 darabos

Készítse el gyermeke a kedvenc frizuáit ebbők a gyurma fodrász készletből!

Részletek

Fodrászat gyurmakészlet 18 darabos színes gyurma a gyermekek egyik kedvenc játéka, mivel olyan formákat és dolgokat készítenek belőle, amilyeneket csak szeretnének. Hatékonyan fejleszti a kézügyességet és a kreativitást. A Fodrászat gyurmakészletben a gyerekek két kis figurát találnak, amelyeknek különböző színes frizurákat készíthetnek egy formanyomó segítségével. A kis figurákhoz tartozik egy műanyag fotel is, amelynek alján található formákkal különböző  gyurmadekorációk is készíthetők.

Fodrászat gyurmakészlet 18 darabos tartalma:

  • négy tégely, egyenként 60 gramm súlyú gyurmát (kék, piros, fehér, sárga),
  • két figurát,
  • egy műanyag fotelt,
  • valamint egyéb formázóeszközöket tartalmaz
  • ajánlott életkor: 3 éves kortól
Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Kid's Toys
Cikkszám
KIDS-11678
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!