Fém edénykészlet. 11 db-os (fehér edények, piros tetővel epermintával)

VAN
Raktárkészlet:
Fém edénykészlet. 11 db-os (fehér edények, piros tetővel epermintával)
Kategória
Edénykészletek
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Egyéb
5 990 Ft

Fém edénykészlet. 11 db-os (fehér edények, piros tetővel epermintával) kis kuktkra ervezve, ami elengedhetetlen konyhai játék kiegészítő!

Részletek

Fém edénykészlet. 11 db-os (fehér edények, piros tetővel epermintával) a játékkonyhában készülhet a finom ebéd vagy vacsora. Ehhez segítségül itt ez a szép fém edénykészlet kiegészítőkkel.Piros-fehér színű edények, tavaszi hangulatot árasztó epermintával.

A főzőcskézés során a gyermekek a felnőttektől ellesett helyzeteket adnak elő, fantáziájukkal kiszínezik azt. Közben fejlődnek a társas készségeik és a szókincsük.

 

Fém edénykészlet. 11 db-os (fehér edények, piros tetővel epermintával) tartalma és jellemzői:

  • 1 fazék fedővel,
  • 1 lábas fedővel,
  • 1 hosszú nyelű serpenyő,
  • 5-féle merőkanál és egy textil konyhai fogó
  • Mindez csatos bőröndben tárolható, mely hordozható
  • ajánlott életkor: 3-7 éveseknek

 

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Egyéb
Cikkszám
5344
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!