Felfedező kereszt csörgő

VAN
Raktárkészlet:
Felfedező kereszt csörgő-ovodavilag.hu
Felfedező kereszt csörgő-ovodavilag.hu
Felfedező kereszt csörgő-ovodavilag.hu
Felfedező kereszt csörgő-ovodavilag.hu
Felfedező kereszt csörgő-ovodavilag.hu
Felfedező kereszt csörgő-ovodavilag.hu
Kategória
Csörgők, rágókák
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

0-1 éveseknek
Gyártó
Djeco
5 690 Ft

Felfedező kereszt csörgő plüssből és izgalmas anyagokból készült, csörgő, zörgő, sípoló mókás játékszer.

Részletek

Felfedező kereszt csörgő fedezd fel minden egyes részsét ennek a különleges csörgőnek, ami nem mindennapi játék, pont ezért szórakoztató! A különbözőképpen működő - nyikorgó, csörgő, sípoló stb., játékokkal, az izgalmas kaland valóban ösztönzőleg hat a gyermekek kíváncsiságára, hogy kutasson, vizsgálódjon, és felfedezzen, miközben szórakozik. A korai tanulási játékok innovatív keveréke csecsemőknek és kisgyermekeknek. Tökéletesen serkenti a gyermek fejlődését.

Ajánlott életkor: 6 hónapos kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
fantázia, kreativitás, figyelem, kézügyességet,finom-motorikus készség
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Cikkszám
DG-36820
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!