Első érzékek: Csörgő - bébijáték

VAN
Raktárkészlet:
Első érzékek: Csörgő - bébijáték-ovodavilag.hu
Első érzékek: Csörgő - bébijáték-ovodavilag.hu
Első érzékek: Csörgő - bébijáték-ovodavilag.hu
Első érzékek: Csörgő - bébijáték-ovodavilag.hu
Kategória
Csörgők, rágókák
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

0-1 éveseknek
Gyártó
Miniland
5 290 Ft

Első érzékek: Csörgő - bébijáték Miniland készségfejlesztő játék babáknak!

Részletek

Első érzékek: Csörgő - bébijáték tervezésénél az alkotók figyelembe vették, hogy a baba első körben a színeket tudja megkülönböztetni! Gondos tervezésének köszönhetően a baba könnyen megfogja és megtartja, ezzel fejleszti a markoló mozdulatot.

Több területet stimulál: tapintás, hallás, színek megkülönböztetése.

Első érzékek: Csörgő - bébijáték mérete: 16 cm átmérőjű

Ajánlott életkor: 6-15 hónapos korig

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
figyelem, kézügyességet,finom-motorikus készség, mozgás fejlesztés
Játékosok száma

Egy játéknál igen fontos, hogy hanyan is játszhatnak vele, ez leginkább a társasjátékoknál szokott kérdés lenni, hisz álltalában első sorban ez érdekni a vásárlókat! Könnyítés képpen az óvodavilág óvodai játék webáruházban a játék termékleírásánál is megtalálja, de a termék paramétereknél is kiírjuk! Válasszon könnyen fejlesztő játékaink közül!

egyedül játszható
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Miniland
Cikkszám
ML97269
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!