Ékszerkészítés - Papírgyöngyök Djeco

VAN
Raktárkészlet:
Ékszerkészítés - Papírgyöngyök Djeco
Ékszerkészítés - Papírgyöngyök Djeco
Ékszerkészítés - Papírgyöngyök Djeco
Ékszerkészítés - Papírgyöngyök Djeco
Ékszerkészítés - Papírgyöngyök Djeco
Ékszerkészítés - Papírgyöngyök Djeco
Kategória
Gyöngyfűzők
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

7-9 Éveseknek
Gyártó
Djeco
5 890 Ft

Ékszerkészítés - Papírgyöngyök Djeco valóban kreatív feladatot ad, kitalálni, megtervezni, elkészíteni a karkötő "gyöngyeit".

A készletben lévő papírlapokból vágott négyzeteket a kis fapálca segítségével szorosan feltekeri, kevés ragasztóval rögzíti és már kész is a papír-gyöngy! Igazán egyéni karkötőt varázsolhat vele a gyermek saját magának.

 

Tartalma:

  • 20 db színes, mintás papírlap
  • 6 db pálcika
  • 1 db ragasztó
  • 2 cs díszítőelem
  • 1 db útmutató füzet

 

Ajánlott életkor: 7 éves kortól

Részletek

Gyöngyfűzők ékszerkészítők gyerekeknek akár már 2 éves kortól, miért válasszunk a gyermeknek gyöngyfűzőt?

 

Ékszerkészítő játékok álltalában a lányok körében nagyon népszerű, és oly csodás, mikor a végén fel tudják venni a lányok! Szinte nincs is olyan kislány, akinek ne lett volna gyöngyfűző játéka! Ékszerkészítő vagy gyöngyfűző kínálatunkban szinte minden fajtát meglehet találni, fából és műanyagból készülteket! Az ovodavilag.hu játék webáruházban magas minőségű gyöngyfűzőket válogattunk, hisz az óvodák elvárásainak is meg kell felelnünk!

Válogasson gyöngyfűzős játékainkból és rendelje meg még ma online!

 

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Djeco
Cikkszám
9404
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!