ÉRZEL-MESE érzelmi intelligencia fejlesztő játék

VAN
Raktárkészlet:
ÉRZEL-MESE érzelmi intelligencia fejlesztő játék
ÉRZEL-MESE érzelmi intelligencia fejlesztő játék
ÉRZEL-MESE érzelmi intelligencia fejlesztő játék
ÉRZEL-MESE érzelmi intelligencia fejlesztő játék
Kategória
Készségfejlesztő játékok
Korosztály

Óvodavilág ovis játékok webáruházában keresse meg gyermekének a legmegfelelőbb fejlesztő és kreatív játékot akár életkorára tekintettel! Segítünk Önnek, hogy minden terméknél könnyen megtudja nézni, milyen korú gyermeknek ajánljuk! Válogasson gyermeke életkorának megfelelően készségfejlesztő óvodai játékaink közül, és rendeljen még ma!

3-6 Éveseknek
Gyártó
Egyéb
4 990 Ft

ÉRZEL-MESE érzelmi intelligencia fejlesztő játék

Az érzel-mese játékokat azért alkották meg, hogy legyen olyan eszköz a szülők kezében, amely lehetőségeket biztosít az érzelmekről szóló beszélgetésekre! 

Részletek

ÉRZEL-MESE érzelmi intelligencia fejlesztő játék ezzel a játékkal számos játék játszható, mely az érzelni intelligencia több részterületére hat! Segít felismerni a látott érzelmeket, megfogalmazni adott szituációban átélteket, a körülöttünk élők "bőrébe bújva" átgondolhatjuk, hogy vajon a másik mit érez.

 

A játékban lévő helyszíntáblák a gyermekek számára ismerős, napi szinten megjelenő színtereket ábrázolnak. így minden tábla rengeteg történetet, eseményt hív elő gondolatainkból. A változatos helyszínek és karakterek számtalan mese alkotására adnak lehetőséget, melyhez egy csodás világot teremtett meg az illusztrátor!

 

Ajánlott ékletkor: 4 éves kortól

Adatok
Nem

Kinek is ajánljuk? Fiúknak vagy lányoknak? Igen! Minden terméknél megtalálja, hogy melyik nemnek ajánljuk a játékainkat, így könnyebben tud választani! Rendelje meg még ma gyermeke kedvenc játékát fiúknak és kislányoknak egyaránt! Rendeljen online óvodavilág játék webáruházból és mi lehetőleg másnapra otthonába szállítjuk!

lányoknak és fiúknak
Fejlesztési terület
érzelmek
Játékbolt

A webáruházunkban lévő termékeket, megvásárolhatja az óvodavilág ovis játékok webáruházban, valamit a Csodafa Játékboltban! Kérjük, amennyiben szemályesen kívánja a terméket átvenni, kérjük minden esetben várja meg a visszaigazoló e-mailünket! Termékeink magas minőségi elvárásoknak megfelelő, óvodásoknak fejlesztett képesség és készségfejlesztő játékok! Rendeljen online az óvodavilág ovi játék webáruházból! 

Óvodavilág játék webáruház
FONTOS

FONTOS tudnod, hogy webáruházunk és boltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.

Webáruházunk és játékboltunk kínálata, árai és akciói eltérhetnek egymástól.
Rendelés telefonon, gyorsan és egyszerűen

Termékeinket telefonon is megrendelheti, gyorsan és egyszerűen! Hívja az ovodavilag.hu ovis játék webáruház ügyfélszolgálatát a +36706326272-es telefonszámon, és mi felvesszük rendelését!

+3670/6326272
Gyártó
Egyéb
Cikkszám
TG-10260
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!